Tarieven

Kwaliteit

Ik vind het belangrijk opdrachten op tijd en volgens afspraak af te handelen. Dus een cliënt niet laten wachten en aangiftes tijdig indienen bij de belastingdienst. Tevens is het een uitdaging voor mij waar mogelijk geld te verdienen voor mijn cliënt.

Prijs

Graag wil ik mij onderscheiden met betaalbare tarieven. Ik heb geen overhead (directie en kantoorpersoneel) en hoge vaste kosten. Hierdoor kan ik scherpe tarieven aanbieden.

Lichte administratieve werkzaamheden waaronder het inkloppen van de administratie voor € 35,-. Accountantswerkzaamheden waaronder het samenstellen van het jaarrapport voor € 49,-.

Tevens werk ik met de formule “lagere prijs garantie”. Dit houdt het volgende in. Tel de laatste 3 jaar aan administratie- c.q. accountantskosten bij elkaar op en deel het door 3. Kijk vervolgens in onderstaande staffel hoeveel u kunt besparen.

Tot € 1.000,-  10%
Van € 1.000,- tot € 2.000,- 15%
Van € 2.000,- tot € 3.000,- 20%
Van € 3.000,- tot € 4.000.-  25%
Vanaf  € 4.000,-    30%

Wekelijks een dagdeel op locatie voor het doen van alle voorkomende administratieve werkzaamheden voor een hele scherpe prijs.

P.S. Niet ieder telefoontje of kwartiertje wordt in rekening gebracht.

Op basis van inschatting van uw administratie kan ook een vast tarief per maand worden afgesproken. Zo loopt u niet tegen onverwachte hoge rekeningen aan en spreidt u de kosten over 12 maanden.